Tires de carn amb bròquil i pebrot

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 g d'arròs salvatge
  • 1 dent d'all
  • 1 pebrot vermell
  • 250 g floretes de bròquil
  • 300 g de filet de vedella
  • 1 dau de brou de carn
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 1 culleradeta d'oli de sèsam
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Pebre
  • 1 grapat d'alfàbrega.

4 racions

Elaboració

Cuina l'arròs segons les instruccions del paquet.
Pela i talla l'all.
Neteja els pebrots i trosseja.
Talla la carn en tires.
Fon el dau de brou de carn amb 3 cullerades d'aigua tèbia, agrega la salsa de soja, l'oli de sèsam i el grill d'all, premsat en un bol.
Barreja amb la carn i deixa marina durant 5 minuts.
Fregeix la carn en una paella gran en 2 cullerades d'oli d'oliva calent durant 4 a 5 minuts.
Treu la carn i col·loca en un bol net.
Afegeix l'oli d'oliva restant a la paella, agrega el pebrot i salteja. Afegeix el bròquil i fregeix durant 2 minuts.
Posa la carn a la cassola.
Afegeix la marinada i cuina durant 3 minuts.
Assaona amb pebre, al teu gust.
Serveix la carn i les verdures sobre l'arròs i espolsa l'alfàbrega pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!