Canelons de tonyina i cranc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull els canalons en abundant aigua salada fins que estiguin al dente.
Escorre i col·loca sobre un drap de cuina.
Cou els ous en aigua amb sal durant 10 minuts i refreda en aigua freda.
En un bol, barreja la tonyina, el cranc, els ous, els dos pebrots, del piquillo tot ben trinxat.
Afegeix dues cullerades de maionesa i remena bé.
Omple els canelons amb aquesta massa.
En un plat o safata fes un fons d'enciam amanit i posa els canelons al damunt.
Guarneix amb maionesa, salsa rosa, olives farcides de pebrot vermell i rodanxes d'ou dur.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se