Canelons de tonyina i cranc

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 16 làmines de canelons
  • 200 grams de tonyina en oli d'oliva.
  • 100 grams de cranc.
  • 3 ous.
  • Pebrot escalivat
  • Tomàquet fregit.
  • Olives farcides de pebrot vermell
  • Maionesa i salsa rosa.
  • Enciam.
  • Sal pebre
  • Oli d'oliva verge extra.

4 racions

Elaboració

Bull els canalons en abundant aigua salada fins que estiguin al dente.
Escorre i col·loca sobre un drap de cuina.
Cou els ous en aigua amb sal durant 10 minuts i refreda en aigua freda.
En un bol, barreja la tonyina, el cranc, els ous, els dos pebrots, del piquillo tot ben trinxat.
Afegeix dues cullerades de maionesa i remena bé.
Omple els canelons amb aquesta massa.
En un plat o safata fes un fons d'enciam amanit i posa els canelons al damunt.
Guarneix amb maionesa, salsa rosa, olives farcides de pebrot vermell i rodanxes d'ou dur.


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

739 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!