Talls de vedella a l'oriental

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica l'all i el gingebre.
Talla el xili en anells, i si t'agrada amb les llavors.
Barreja tot, amb l'oli de sèsam, la salsa de soja, el sucre i el midó de blat de moro.
Talla el bròquil en petites floretes.
Pela la tija i talla en rodanxes fines.
Talla el col-nap a quarts i després a rodanxes fines. Condimenta la carn amb sal i pebre.
Calenta la meitat de l'oli en una paella.
Fregeix la carn en dues porcions a foc alt durant aproximadament 1 minut.
Retira i tapa amb paper d'alumini.
Calenta l'oli restant.
Fregeix les verdures a foc mitjà durant 2 a 3 minuts, remenant constantment.
Desglaça amb el brou.
Cuina aproximadament durant 3 minuts o fins que estiguin al dente.
Afegeix la salsa de carn i sèsam, i barreja bé.
Escalfa el conjunt i serveix immediatament.
Pots acompanyar aquest plat amb arròs perfumat o basmati.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se