Talls de vedella a l'oriental
Ingredients
- 1 gra d'all
- 20 grams de gingebre
- 1 xili
- 4 cullerades d'oli de sèsam
- 4 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de sucre de canya
- 1 ½ cullerada de midó de blat de moro (Maizena)
- 500 grams de bròquil
- 1 col-nap
- 600 grams de rodanxes de vedella
- Sal i pebre
- 4 cullerades d'oli
- 1 dl de brou de carn.
4 racions
Elaboració
Pica l'all i el gingebre.
Talla el xili en anells, i si t'agrada amb les llavors.
Barreja tot, amb l'oli de sèsam, la salsa de soja, el sucre i el midó de blat de moro.
Talla el bròquil en petites floretes.
Pela la tija i talla en rodanxes fines.
Talla el col-nap a quarts i després a rodanxes fines. Condimenta la carn amb sal i pebre.
Calenta la meitat de l'oli en una paella.
Fregeix la carn en dues porcions a foc alt durant aproximadament 1 minut.
Retira i tapa amb paper d'alumini.
Calenta l'oli restant.
Fregeix les verdures a foc mitjà durant 2 a 3 minuts, remenant constantment.
Desglaça amb el brou.
Cuina aproximadament durant 3 minuts o fins que estiguin al dente.
Afegeix la salsa de carn i sèsam, i barreja bé.
Escalfa el conjunt i serveix immediatament.
Pots acompanyar aquest plat amb arròs perfumat o basmati.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2189 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.