Talls de vedella a l'oriental

Ingredients

  • 1 gra d'all
  • 20 grams de gingebre
  • 1 xili
  • 4 cullerades d'oli de sèsam
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • 2 cullerades de sucre de canya
  • 1 ½ cullerada de midó de blat de moro (Maizena)
  • 500 grams de bròquil
  • 1 col-nap
  • 600 grams de rodanxes de vedella
  • Sal i pebre
  • 4 cullerades d'oli
  • 1 dl de brou de carn.

4 racions

Elaboració

Pica l'all i el gingebre.
Talla el xili en anells, i si t'agrada amb les llavors.
Barreja tot, amb l'oli de sèsam, la salsa de soja, el sucre i el midó de blat de moro.
Talla el bròquil en petites floretes.
Pela la tija i talla en rodanxes fines.
Talla el col-nap a quarts i després a rodanxes fines. Condimenta la carn amb sal i pebre.
Calenta la meitat de l'oli en una paella.
Fregeix la carn en dues porcions a foc alt durant aproximadament 1 minut.
Retira i tapa amb paper d'alumini.
Calenta l'oli restant.
Fregeix les verdures a foc mitjà durant 2 a 3 minuts, remenant constantment.
Desglaça amb el brou.
Cuina aproximadament durant 3 minuts o fins que estiguin al dente.
Afegeix la salsa de carn i sèsam, i barreja bé.
Escalfa el conjunt i serveix immediatament.
Pots acompanyar aquest plat amb arròs perfumat o basmati.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1845 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Consol BC diu:
Penso fer la prova; al meu marit li agrada el picant. Mirare de trovar tots els ingredients...
Joan Corminas diu:
Amiga Consol BC
L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir tranquil·lament. Una abraçada Joan.c
Consol BC diu:
La prova ha donat bon resultat, hem fet feliç al marit...el problema de la col s'hà resolt. Agraida!!! Consol
Joan Corminas diu:
Amiga Consol
Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en el meu blog.
Una forta abraçada Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: