Pesto de romanesco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Torra els pinyons en una paella sense greix, fins que agafin un color daurat,
Deixa refredar.
Tallar el pecorino en daus de 2 cm.
Pela i talla a la meitat els alls.
Tritura tot i coloca en un casso.
Renta l'alfàbrega i aseca, separa les fulles i afegeix a la barreja de pecorí.
Tritura tot, durant 5 segons.
Empèny la barreja amb la espàtula de les vores, del casso, cap aball, afegeix l’oli i remena be.
Assaona el pesto amb ½ culleradeta de sal i ¼ de culleradeta de pebre, pasa el conjunt en un bol.
Neteja, renta i divideix el romanèsco en flors tosques, posa en un casso, afegeix 5 grams de sal i agrega ½ litre d'aigua.
Bull el romanesco durant 20 minuts o fins que estigui al dente.
Afegeix el romanèsco amb el pesto i tritura fins a obtindre un pure, no massa fi.
Condimenta amb sal, pebre i suc de llimona i serveix.
Aquest pesto es mol apropiat per plats de qualsevol pasta, peix o saltimboca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se