Pesto de romanesco
Ingredients
- 15 grams de pinyons
- 30 grams de formatge pecorino
- 1 dent d'all
- ½ remet d'alfàbrega
- 40 grams d'oli d'oliva (4 cullerades)
- Sal i pebre
- 500 grams de Romanesco
- 10 grams de suc de llimona (1 cullerada)
1 racions
Elaboració
Torra els pinyons en una paella sense greix, fins que agafin un color daurat,
Deixa refredar.
Tallar el pecorino en daus de 2 cm.
Pela i talla a la meitat els alls.
Tritura tot i coloca en un casso.
Renta l'alfàbrega i aseca, separa les fulles i afegeix a la barreja de pecorí.
Tritura tot, durant 5 segons.
Empèny la barreja amb la espàtula de les vores, del casso, cap aball, afegeix l’oli i remena be.
Assaona el pesto amb ½ culleradeta de sal i ¼ de culleradeta de pebre, pasa el conjunt en un bol.
Neteja, renta i divideix el romanèsco en flors tosques, posa en un casso, afegeix 5 grams de sal i agrega ½ litre d'aigua.
Bull el romanesco durant 20 minuts o fins que estigui al dente.
Afegeix el romanèsco amb el pesto i tritura fins a obtindre un pure, no massa fi.
Condimenta amb sal, pebre i suc de llimona i serveix.
Aquest pesto es mol apropiat per plats de qualsevol pasta, peix o saltimboca.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1107 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c