Romanesco al vapor amb patates, pèsols i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Quatre talls de cansalada fumada
  • Un peça de romanesco (espècie de brĂłquil)
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Quatre patates escantonades
  • 200 grams de pèsols congelats
  • Quatre alls laminats
  • Pebre vermell dolç
  • Un got de vi blanc

5 racions

Utensilis

Una cassola metal¡lica fonda
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una escorredora
Un cassĂł gran
Una paella gran

ElaboraciĂł

Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, coem el romanesco tallat a botonets, i quan sĂłn cuits al "dente", els escorrem i els fiquem a la cassola de terrissa.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, coem les patates i els pèsols amb aigua i sal, i quan tot plegat Ês cuit, ho escorrem i ho fiquem a la cassola juntament amb el romanesco.
A continuació, en una paella gran, sofregim els alls laminats juntament amb la cansalada tallada a juliana ben fina, i quan comencen a ser rossos, els espolsem amb pebre vermell dolç, els hi afegim un got de vi blanc i abans no es cremi el pebre vermell, ho afegim a la cassola amb les verdures, ho barregem ben barrejat i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Romanesco al vapor amb patates, pèsols i cansalada

Enllaça aquesta recepta:

988 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!