Platillo de secret de porc amb romanesco i xampinyons
Ingredients
- Un quilo de secret de porc tallat a tacs per estofar
- Un romanesco petit (tipus de bròquil)
- 600 grams de xampinyons naturals laminats
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet
- Tres cullerots de brou casolà de pollastre
- Mig got de conyac
- Una ceba picolada
- Quatre alls pelats aixafats
- Dues fulles de llorer
- Un brot de julivert
6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un cassó gran
Uns estalvis de vímet
Una escorredora
Elaboració
Primerament, netegem i tallem el romanesco en botonets, tot seguit el fiquem en un cassó amb aigua, sal i un brot de julivert, i el bullim fins que és cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
A part, netegem els xampinyons, els laminem i els sofregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva fins que estiguin mig cuits, i els reservem.
Seguidament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el secret salpebrat juntament amb: els alls aixafats, la ceba picolada i el llorer.
Quan la carn és mig daurada, afegim el sofregit de tomàquet, el conyac i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el brou que cobreixi la carn i deixem que cogui a foc baix fins que la carn sigui gairebé cuita. Tot seguit, afegim els xampinyons i el romanesco, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que la carn ja és cuita, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina d'hivern La cuina dels platillos
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1449 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.