Platillo de secret de porc amb romanesco i xampinyons

Ingredients

  • Un quilo de secret de porc tallat a tacs per estofar
  • Un romanesco petit (tipus de bròquil)
  • 600 grams de xampinyons naturals laminats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Tres cullerots de brou casolà de pollastre [Veure recepta]
  • Mig got de conyac
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls pelats aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Un brot de julivert

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un cassó gran
Uns estalvis de vímet
Una escorredora

Elaboració

Primerament, netegem i tallem el romanesco en botonets, tot seguit el fiquem en un cassó amb aigua, sal i un brot de julivert, i el bullim fins que és cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
A part, netegem els xampinyons, els laminem i els sofregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva fins que estiguin mig cuits, i els reservem.
Seguidament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el secret salpebrat juntament amb: els alls aixafats, la ceba picolada i el llorer.
Quan la carn és mig daurada, afegim el sofregit de tomàquet, el conyac i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el brou que cobreixi la carn i deixem que cogui a foc baix fins que la carn sigui gairebé cuita. Tot seguit, afegim els xampinyons i el romanesco, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que la carn ja és cuita, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1449 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: