Espaguetis amb gambetes

Categoria:
Típica de: Sri Lanka
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en aigua salada bullint, fins que estiguin al dente.
A continuació, escorre en un tamís.
Mentrestant, posa les gambetes en un tamís, esbandeix en aigua freda i escorre.
Renta i talla a la meitat els tomàquets xerri.
Tria la ruca, renta i asseca.
Retira les tiges gruixudes i pica les fulles més aviat gosses.
Pela l'all i talla finament.
Ratlla el formatge parmesà ben fi.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent a foc mitjà.
Fregeix breument els alls.
Afegeix les gambetes i els tomàquets i salta durant uns 2 minuts.
Agrega els espaguetis escorreguts i condimenta amb orenga i sal.
Finalment barreja la ruca i serveix els espaguetis espolsats amb formatge parmesà pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se