Espaguetis amb gambetes

Ingredients

  • 50 grams d'espaguetis integrals
  • Sal
  • 200 grams de gambetes
  • 250 grams de tomàquets xerri
  • 125 grams de ruca
  • 1 dent d'all
  • 50 grams de parmesà
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Orenga sec.

2 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en aigua salada bullint, fins que estiguin al dente.
A continuació, escorre en un tamís.
Mentrestant, posa les gambetes en un tamís, esbandeix en aigua freda i escorre.
Renta i talla a la meitat els tomàquets xerri.
Tria la ruca, renta i asseca.
Retira les tiges gruixudes i pica les fulles més aviat gosses.
Pela l'all i talla finament.
Ratlla el formatge parmesà ben fi.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent a foc mitjà.
Fregeix breument els alls.
Afegeix les gambetes i els tomàquets i salta durant uns 2 minuts.
Agrega els espaguetis escorreguts i condimenta amb orenga i sal.
Finalment barreja la ruca i serveix els espaguetis espolsats amb formatge parmesà pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1425 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: