Espaguetis amb gambetes

Ingredients

  • 50 grams d'espaguetis integrals
  • Sal
  • 200 grams de gambetes
  • 250 grams de tomàquets xerri
  • 125 grams de ruca
  • 1 dent d'all
  • 50 grams de parmesà
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Orenga sec.

2 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en aigua salada bullint, fins que estiguin al dente.
A continuació, escorre en un tamís.
Mentrestant, posa les gambetes en un tamís, esbandeix en aigua freda i escorre.
Renta i talla a la meitat els tomàquets xerri.
Tria la ruca, renta i asseca.
Retira les tiges gruixudes i pica les fulles més aviat gosses.
Pela l'all i talla finament.
Ratlla el formatge parmesà ben fi.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent a foc mitjà.
Fregeix breument els alls.
Afegeix les gambetes i els tomàquets i salta durant uns 2 minuts.
Agrega els espaguetis escorreguts i condimenta amb orenga i sal.
Finalment barreja la ruca i serveix els espaguetis espolsats amb formatge parmesà pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1862 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: