Espaguetis amb gambetes
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Sri Lanka
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams d'espaguetis integrals
- Sal
- 200 grams de gambetes
- 250 grams de tomàquets xerri
- 125 grams de ruca
- 1 dent d'all
- 50 grams de parmesà
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Orenga sec.
2 racions
Elaboració
Cuina els espaguetis en aigua salada bullint, fins que estiguin al dente.
A continuació, escorre en un tamís.
Mentrestant, posa les gambetes en un tamís, esbandeix en aigua freda i escorre.
Renta i talla a la meitat els tomàquets xerri.
Tria la ruca, renta i asseca.
Retira les tiges gruixudes i pica les fulles més aviat gosses.
Pela l'all i talla finament.
Ratlla el formatge parmesà ben fi.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent a foc mitjà.
Fregeix breument els alls.
Afegeix les gambetes i els tomàquets i salta durant uns 2 minuts.
Agrega els espaguetis escorreguts i condimenta amb orenga i sal.
Finalment barreja la ruca i serveix els espaguetis espolsats amb formatge parmesà pel damunt.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1788 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.