Truita de gambetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres ous batuts
  • Cent grams de gambetes pelades, congelades
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Conyac

1 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim les gambetes, descongelades i salades.
Quan són mig cuites, les flamegem amb un raig de conyac, i quan s'ha apagat, les reservem.
En una paella amb oli d'oliva, posem els ous batuts, i quan han cuallat una mica, afegim les gambes, i dobleguem com si fesim una truita a la francesa.
Un cop ben cuita, ja la podrem servir a taula.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: