Conill estofat, amb gambetes i botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill de quilo o quilo i mig,( tallat a trossos)
  • 300 grams, de gambes mitjanes,( congelades)
  • Una botifarra culana negre
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un polsim d'anet,( eneldo), ( millor si és fresc)
  • Mig got de conyac
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet,( està en les meves receptes)
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats, aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Un got de ví ranci

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en una paella amb oli d'oliva, saltem les gambes, i tot seguit, les flamegem, amb un raig de conyac, i les reservem.
En una cassola de terrissa, agafem el conill salpebrat, i el sofregim amb oli d'oliva, i l'oli de fregir les gambes. Quan és mig ros, afegim la ceba, els alls, el llorer, i l'anet.
A continuació, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, el got de ví ranci, i una mica de brou, o aigua. Quan el conill ja és mig cuit, afegim les gambes, i la botifarra culana, tallada a rodelles, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

562 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!