Pasta de cigró per untar pa torrat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa els cigrons en un tamís i escorre.
Renta el julivert, sacseja per eliminar l'aigua i talla finament.
Amb la liquadora fes un puré amb els cigrons, el suc de llimona, les tàperes i l'oli.
Rosteix les avellanes i les nous en una paella sense greix.
Un cop rostides aixafa amb un cassó, que no quedin massa fines.
Barreja, el puré de cigrons amb les avellanes i les nous aixafades i el julivert, i condimenta amb sal i pebre al gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se