Pasta de cigró per untar pa torrat

Ingredients

  • 1 pot de cigrons (240 grams de pes escorregut)
  • ½ remet de julivert
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada de tàperes
  • 1 cullerada d'oli de colza
  • 2 cullerades d'avellanes
  • 2 cullerades de nous
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posa els cigrons en un tamís i escorre.
Renta el julivert, sacseja per eliminar l'aigua i talla finament.
Amb la liquadora fes un puré amb els cigrons, el suc de llimona, les tàperes i l'oli.
Rosteix les avellanes i les nous en una paella sense greix.
Un cop rostides aixafa amb un cassó, que no quedin massa fines.
Barreja, el puré de cigrons amb les avellanes i les nous aixafades i el julivert, i condimenta amb sal i pebre al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2095 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: