Sopa de porro amb carn picada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta el porro, neteja i talla en anells prims.
Pela la ceba i talla a daus petits.
Posa l'oli en una cassola gran, i enrosseix la seva
Afegeix la carn picada i salta fins que quedi solta.
Afegeix el porro, salta el conjunt i assaona, amb sal, pebre i el pebre vermell.
Aboca el brou i porta a ebullició.
Agrega la crema fresca, el formatge fresc el formatge per fondre i remena bé
Cuina la sopa a foc lent durant uns 5 a 10 minuts.
Bes amb compte, la sopa, no ha de coure, a foc molt fort, sempre a foc molt suau, en cas contrari pot arribar a formar flocs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se