Sopa de porro amb carn picada

Ingredients

  • 250 grams de carn picada (mixta)
  • 2 porros (uns 600 grams)
  • 150 grams de crema fresca
  • 200 grams de formatge crema (crema doble)
  • 200 grams de formatge per fondre
  • Caldo 1,5 l de brou instantani
  • Una mica de sal
  • Un mica de pebre
  • Una mica de pebre vermell
  • 1 ceba
  • 1 cullerada d'oli

4 racions

Elaboració

Renta el porro, neteja i talla en anells prims.
Pela la ceba i talla a daus petits.
Posa l'oli en una cassola gran, i enrosseix la seva
Afegeix la carn picada i salta fins que quedi solta.
Afegeix el porro, salta el conjunt i assaona, amb sal, pebre i el pebre vermell.
Aboca el brou i porta a ebullició.
Agrega la crema fresca, el formatge fresc el formatge per fondre i remena bé
Cuina la sopa a foc lent durant uns 5 a 10 minuts.
Bes amb compte, la sopa, no ha de coure, a foc molt fort, sempre a foc molt suau, en cas contrari pot arribar a formar flocs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

534 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!