Macarrons alla carbonara

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, escórrer i reserva.
Mentrestant, talla el pernil en quadrets, d'aproximadament 1 cm.
Prem l'all.
Escalfa l'oli en una paella.
Salta el pernil i l'all al voltant de 2 minuts a foc mitjà.
Talla finament el cibulet.
Barreja els ous, la nata i el cibulet.
Ratlla el formatge Pecorino.
Afegeix la pasta a la barreja de pernil, agrega la barreja d d'ou i nata.
Calenta de nou.
Condimenta amb sal i pebre al gust.
I serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se