Macarrons alla carbonara

Ingredients

  • 500 grams de macarrons
  • Sal
  • 200 grams de pernil cuit o pernil curat
  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 remet de cibulet
  • 2 ous
  • 3 dl de nata
  • 100 grams de formatge pecorino
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, escórrer i reserva.
Mentrestant, talla el pernil en quadrets, d'aproximadament 1 cm.
Prem l'all.
Escalfa l'oli en una paella.
Salta el pernil i l'all al voltant de 2 minuts a foc mitjà.
Talla finament el cibulet.
Barreja els ous, la nata i el cibulet.
Ratlla el formatge Pecorino.
Afegeix la pasta a la barreja de pernil, agrega la barreja d d'ou i nata.
Calenta de nou.
Condimenta amb sal i pebre al gust.
I serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

628 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa"
Totes les meves receptes ten origen a Suïssa, perquè aquest és el meu país Joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!