Arròs melós amb verdures

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela els alls i la ceba, talla tot a trossos petits.
En una paella, posa l'oli.
Sofregeix els grans d'all fins que agafin color.
Agrega la ceba picada i una mica de sal.
Deixa que es cuini tot a foc suau durant 10 minuts.
Afegeix les mongetes tendres, tretes les puntes i tallades en trossos d'uns 2 cm de llarg.
Incorpora el carabassó, l'albergínia i la pastanaga tallats a trossos petits.
Afegeix el tomàquet triturat.
Remena el conjunt durant uns 5 minuts.
Afegeix el pebre vermell dolç i ofega ½ minut, aboca el brou de verdures.
Cuina tot durant 10 minuts.
Afegeix l'arròs, el safrà, la sal, les puntes d'espàrrecs i les carxofes.
Remena bé i deixa que cuini uns 13 minuts, o fins que l'arròs estigui al punt.
Finalment, afegeix les mongetes i deixa que reposi uns minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se