Arròs melós amb verdures

Ingredients

  • 250 grams d'Arròs
  • 1 ceba petita (150 g)
  • 2 grans d'all
  • 70 grams de tomàquet natural triturat (pot ser de pot)
  • 100 grams de mongetes verdes
  • 90 grams de carabassó
  • 90 grams d'albergínia
  • 90 grams de pastanaga
  • 1 carxofa partida en 8 parts
  • 50 grams de puntes d'espàrrecs verds
  • 50 grams de mongeta blanca cuita
  • 50 grams d'oli d'oliva verge extra
  • 800 grams de brou de verdures
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • Uns brins de safrà
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pela els alls i la ceba, talla tot a trossos petits.
En una paella, posa l'oli.
Sofregeix els grans d'all fins que agafin color.
Agrega la ceba picada i una mica de sal.
Deixa que es cuini tot a foc suau durant 10 minuts.
Afegeix les mongetes tendres, tretes les puntes i tallades en trossos d'uns 2 cm de llarg.
Incorpora el carabassó, l'albergínia i la pastanaga tallats a trossos petits.
Afegeix el tomàquet triturat.
Remena el conjunt durant uns 5 minuts.
Afegeix el pebre vermell dolç i ofega ½ minut, aboca el brou de verdures.
Cuina tot durant 10 minuts.
Afegeix l'arròs, el safrà, la sal, les puntes d'espàrrecs i les carxofes.
Remena bé i deixa que cuini uns 13 minuts, o fins que l'arròs estigui al punt.
Finalment, afegeix les mongetes i deixa que reposi uns minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

692 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!