Coc Rapit

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Utensilis

Llaune Pel Forn

Elaboració

Posem en un bol el sucre, els rovells dels ous,la llimona ratllada,la tassa de llet i la tassa d'oli i ho remenem tot fins que quedi una massa fina.
Quan la tinguem,hi afeigim la farina i tornem a remenar-ho bè.
Quan quedi una pasta homogènia,hi posem el sobre de llevat en pols i ho tornem a remenant fins que tornem aconseguir una pasta homogènia.
Aleshores ho deixem reposar tapat amb un drap,comencem a escalfar el forn a 180 graus i mentrestant muntem les clares i posem un pessic de sal.
Quan les tenim muntades,li barregem amb la massa vigilant que no es talli.
Agafem una llaune hi li posem un raig d'oli i una mica de farina i li posem tota la massa a la llaune i ho posem al forn,ho anem vigilant cada 15 minunts,abaixem una miqueta el forn,hem d'esperar que pugi i estigui daurat per provar que ja està cuit ,el punxem amb un escuradents,i si aquets ens surt totalment net,ja el podem treure del forn,i pel damut li posarem un pols de sucre de llustre.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se