Coc Rapit

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 ous
  • 300 grams de sucre
  • 200 grams de farina
  • 100 grams de maizena
  • 1 llimona ratllada
  • 1 tassa de cafè plena de llet
  • 1 tassa de cafè plena d'oli
  • 1 sobre de llevat en pols
  • Sal
  • Sucre de llustre

8 racions

Utensilis

Llaune Pel Forn

Elaboració

Posem en un bol el sucre, els rovells dels ous,la llimona ratllada,la tassa de llet i la tassa d'oli i ho remenem tot fins que quedi una massa fina.
Quan la tinguem,hi afeigim la farina i tornem a remenar-ho bè.
Quan quedi una pasta homogènia,hi posem el sobre de llevat en pols i ho tornem a remenant fins que tornem aconseguir una pasta homogènia.
Aleshores ho deixem reposar tapat amb un drap,comencem a escalfar el forn a 180 graus i mentrestant muntem les clares i posem un pessic de sal.
Quan les tenim muntades,li barregem amb la massa vigilant que no es talli.
Agafem una llaune hi li posem un raig d'oli i una mica de farina i li posem tota la massa a la llaune i ho posem al forn,ho anem vigilant cada 15 minunts,abaixem una miqueta el forn,hem d'esperar que pugi i estigui daurat per provar que ja està cuit ,el punxem amb un escuradents,i si aquets ens surt totalment net,ja el podem treure del forn,i pel damut li posarem un pols de sucre de llustre.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: