Pannacotta a l'alfàbrega amb groselles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crema:

Groselles:

4 racions

Elaboració

Crema:

Bull la crema i el sucre, redueix fins que quedin uns 5 dl de líquid.
Afegeix la closca de llimona i l'alfàbrega, tapa i cuina de 5 a 10 minuts.
Passa la crema a través d'un tamís, i torna a bullir breument. Afegeix la gelatina ben escorreguda, es dissol tot remenant. Aboca el líquid a través d'un tamís als pots.
Deixa refredar durant almenys 4 hores o millor durant la nit.

Groselles:

Barreja les groselles, el sucre, el sucre de vainilla i el suc de llimona, i deixa macerar a la nevera.
Just abans de servir, posa les groselles amb el seu suc a la pannacotta, com a guarnició.
Si ho desitges, pots utilitzar altres baies o una barreja d'elles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se