Pannacotta a l'alfàbrega amb groselles
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Crema:
- 6 dl de crema
- 2 a 3 cullerades de sucre
- 2 branques d'alfàbrega
- ½ llimona orgànica, la pell tallada ben fina
- 3 fulls de gelatina, remullada en aigua freda.
Groselles:
- 250 grams de groselles
- 75 grams de sucre
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- Unes gotes de suc de llimona
- Groselles, alfàbrega i sucre en pols per a l'adorn.
Elaboració
Crema:
Bull la crema i el sucre, redueix fins que quedin uns 5 dl de líquid.
Afegeix la closca de llimona i l'alfàbrega, tapa i cuina de 5 a 10 minuts.
Passa la crema a través d'un tamís, i torna a bullir breument. Afegeix la gelatina ben escorreguda, es dissol tot remenant. Aboca el líquid a través d'un tamís als pots.
Deixa refredar durant almenys 4 hores o millor durant la nit.
Groselles:
Barreja les groselles, el sucre, el sucre de vainilla i el suc de llimona, i deixa macerar a la nevera.
Just abans de servir, posa les groselles amb el seu suc a la pannacotta, com a guarnició.
Si ho desitges, pots utilitzar altres baies o una barreja d'elles.
Comparteix aquesta recepta: