Pannacotta a l'alfàbrega amb groselles

Ingredients

Crema:

  • 6 dl de crema
  • 2 a 3 cullerades de sucre
  • 2 branques d'alfàbrega
  • ½ llimona orgànica, la pell tallada ben fina
  • 3 fulls de gelatina, remullada en aigua freda.

Groselles:

  • 250 grams de groselles
  • 75 grams de sucre
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • Unes gotes de suc de llimona
  • Groselles, alfàbrega i sucre en pols per a l'adorn.

4 racions

Elaboració

Crema:

Bull la crema i el sucre, redueix fins que quedin uns 5 dl de líquid.
Afegeix la closca de llimona i l'alfàbrega, tapa i cuina de 5 a 10 minuts.
Passa la crema a través d'un tamís, i torna a bullir breument. Afegeix la gelatina ben escorreguda, es dissol tot remenant. Aboca el líquid a través d'un tamís als pots.
Deixa refredar durant almenys 4 hores o millor durant la nit.

Groselles:

Barreja les groselles, el sucre, el sucre de vainilla i el suc de llimona, i deixa macerar a la nevera.
Just abans de servir, posa les groselles amb el seu suc a la pannacotta, com a guarnició.
Si ho desitges, pots utilitzar altres baies o una barreja d'elles.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: