Coca de bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Coca:

Cobertura:

4 racions

Elaboració

Coca:

Pique els pinyons lleugerament en una paella sense greix .
Deixe refredar, i tritura ben fi en la picadora.
Col·loca en un bol,els pinyons triturats, la farina, el llevat en pols i la sal.
Afegeix petits trossos de mantega i frega tot entre els dits. Afegeix, el vinagre i l’aigua.
Pasta fins a obtenir una massa.
Si cal, afegeix una mica d'aigua.
Tapa la massa i manten-la fresca durant almenys 30 minuts.

Cobertura:

Bat la nata, els ous, la sal i el pebre.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Greixa la safata de cocció amb mantega i empolva amb farina.
Abans de aplanar la massa, pasta fins que estigui, tebia i flexible.
Sobre una mica de farina aplana la masa, forman un rectangle de 14 x 28 cm.
Col·loca la massa sobre la safata i punxa amb una forquilla tota la superfície de la massa.
Empolva per sobre el pa ratllat i distribueix el bròquil pel damunt, i ruixa la cobertura per sobre.
Enforna la coca a la meitat inferior del forn i cuina durant uns 35 - 40 minuts a 200 graus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se