Fulles de col de Savoia, farcides

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta les fulles de col de Savoia i elimina les costelles gruixudes.
Renta i talla el porro longitudinalment.
Bull en olla gran amb abundant aigua i sal les fulles de col durant uns 10 minuts.
Retira les fulles de col i refreda en aigua freda.
Afegeix el porro a l'aigua bullent i blanqueja durant uns 5 minuts, retira i refreda en aigua freda.
Finalment, talla els tomàquets en forma transversal, afegeix a l'aigua bullent fins que la pell estigui oberta,
Retira, escorre i reserva.
Per al farcit, elimina la crosta dels panets i remulla en aigua freda.
Pela les cebes i pica finament.
Escalfa 2 cullerades d'oli en una paella, fregeix la meitat de les cebes a foc mitjà, uns 7 minuts o fins que estiguin daurades.
Afegeix el julivert, fregeix breument, i retira del foc.
Esprem fermament els panets remullats, barreja'ls, en un bol, amb la carn picada, el sofregit de ceba i julivert i l'ou.
Agrega pa ratllat fins que la massa sigui mal·leable i compacte.
Condimenta amb sal, pebre, majorana i farigola, forma 8 rotllos allargats.
Col·loca 2 fulles de col, una a sobre de l'altra (sempre una més petita en una de més gran), col·loca els rotlles al damunt i embolica les fulles de col.
Lliga amb tires de porro.
Escalfa la resta de l'oli en una paella gran, cuina els rotlles a foc mitjà, per trots cantons, durant uns 10 minuts.
Afegeix les cebes restants.
Pela els tomàquets, talla a trossos petits i remena. Aboca el brou i cou uns 45 minuts aproximadament, afegeix aigua si fos necessari.
Condimenta amb sal i pebre, i serveix amb puré de patates.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se