Pastís de patata amb foie gras

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prepara un puré de patata espès, per anar de pressa es pot fer amb puré de patata de sobre.
En un bol posa el foie gras i la mantega, escalfa breument i barreja bé.
Munta el plat posant una capa de puré, una de foie gras, i una de puré, al centre del plat, acaba amb formatge ratllat escampat pel damunt.
Decora amb enciam del tems, al voltant del pastís de patata.
Si vols, pots gratinar aquest plat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se