Pastís de patata amb foie gras

Ingredients

  • Puré de patates espès
  • 1 pot de foie gras
  • 1 cullerada de mantega
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Prepara un puré de patata espès, per anar de pressa es pot fer amb puré de patata de sobre.
En un bol posa el foie gras i la mantega, escalfa breument i barreja bé.
Munta el plat posant una capa de puré, una de foie gras, i una de puré, al centre del plat, acaba amb formatge ratllat escampat pel damunt.
Decora amb enciam del tems, al voltant del pastís de patata.
Si vols, pots gratinar aquest plat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1779 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: