PastĂ­s de patata amb foie gras

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • PurĂŠ de patates espès
  • 1 pot de foie gras
  • 1 cullerada de mantega
  • Formatge ratllat

4 racions

ElaboraciĂł

Prepara un purÊ de patata espès, per anar de pressa es pot fer amb purÊ de patata de sobre.
En un bol posa el foie gras i la mantega, escalfa breument i barreja bĂŠ.
Munta el plat posant una capa de purĂŠ, una de foie gras, i una de purĂŠ, al centre del plat, acaba amb formatge ratllat escampat pel damunt.
Decora amb enciam del tems, al voltant del pastĂ­s de patata.
Si vols, pots gratinar aquest plat


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: PastĂ­s de patata amb foie gras

Enllaça aquesta recepta:

387 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!