Falques de carabassa amb carn picada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregeix la carn de mòlta i la ceba en mantega calenta.
Agrega la farina, el puré de tomàquet i la farigola, i barreja bé el conjunt.
Desglaça amb brou.
Tapa i cou a foc lent durant 15 a 20 minuts.
Assaona amb sal i pebre.
Retira les branques de farigola.
Cuina la carabassa en una olla gran amb abundant aigua amb sal, durant uns 10 a 15 minuts.
Retira i escórre bé.
Posa la carabassa i la carn picada en plats i decora amb farigola.
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se