Falques de carabassa amb carn picada

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de carn picada
  • 1 ceba picada
  • Mantega per cuinar
  • 1 cullerada de farina
  • 1 a 2 cullerades de puré de tomàquet
  • 3 a 4 branquetes de farigola
  • 2 dl de brou
  • Sal
  • Pebre
  • 400 a 600 grams de carn de carabassa, tallada en 4 a 8 falques.
  • Una mica de farigola per decorar.

4 racions

Elaboració

Fregeix la carn de mòlta i la ceba en mantega calenta.
Agrega la farina, el puré de tomàquet i la farigola, i barreja bé el conjunt.
Desglaça amb brou.
Tapa i cou a foc lent durant 15 a 20 minuts.
Assaona amb sal i pebre.
Retira les branques de farigola.
Cuina la carabassa en una olla gran amb abundant aigua amb sal, durant uns 10 a 15 minuts.
Retira i escórre bé.
Posa la carabassa i la carn picada en plats i decora amb farigola.
Serveix de seguida.


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!