Pollastre i patates rostides al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Barreja d'espècies:

2 racions

Elaboració

Barreja d'espècies:

Barreja tots els ingredients.
Pinzella les cuixes amb mantega per cuinar i escampa per sobre la meitat de la barreja d'espècies.
Posa-les en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Col·loca les patates en un bol, agrega la mantega i la barreja d'espècies restant, barreja bé i col·loca en la safata on has posat les cuixes de pollastre.
Col·loca la safata al mig del forn preescalfat a 220 graus i cuina durant uns 30 a 40 minuts.
Serveix en plats calents, decora i serveix immediatament.
Acompanya amb una bona amanida de temporada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se