Pollastre i patates rostides al forn

Categoria:
Recepta per
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

Barreja d'espècies:

  • 2 a 3 culleradetes de sal
  • 3 branquetes de romaní (les fulles, picades ben fines)
  • 1 a 2 grans d'all, finament picats
  • 2 culleradetes de pebre vermell dolç
  • 1 culleradeta de pebre mòlt negre
  • 4 cuixes de pollastre
  • Mantega per les cuixes
  • 400 g de patates petites, sense pelar, tallades a la meitat
  • 2 a 3 cullerades de mantega
  • Romaní per decorar.

2 racions

Elaboració

Barreja d'espècies:

Barreja tots els ingredients.
Pinzella les cuixes amb mantega per cuinar i escampa per sobre la meitat de la barreja d'espècies.
Posa-les en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Col·loca les patates en un bol, agrega la mantega i la barreja d'espècies restant, barreja bé i col·loca en la safata on has posat les cuixes de pollastre.
Col·loca la safata al mig del forn preescalfat a 220 graus i cuina durant uns 30 a 40 minuts.
Serveix en plats calents, decora i serveix immediatament.
Acompanya amb una bona amanida de temporada.


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

776 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!