Exprés amb nutella i mascarpone

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En primer lloc, fes un cafè exprés.
Deixa que es refredi.
Barreja el mascarpone amb el sucre glaç.
Barreja la Nutella i l'exprés.
Posa la crema de cafè a la nevera durant 30 minuts, perquè endureixi una mica, abans d'omplir els gots.
Bat el mascarpone amb el sucre.
Omple els gots a capes, en el fons una de crema de mascarpone, al damunt, una capa de crema de cafè i Nutella, a sobre una de mascarpone més gruixuda i adorna amb una capa de baies fresques i ametlles aixafades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se