Exprés amb nutella i mascarpone
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de mascarpone
- 80 grams de sucre en pols
- 3 cullerades de Nutella
- 1 got petit de cafè exprés ben fort
- Addicionalment: per exemple. Nata batuda, ametlles aixafades, encenalls de xocolata, baies, etc.
Elaboració
En primer lloc, fes un cafè exprés.
Deixa que es refredi.
Barreja el mascarpone amb el sucre glaç.
Barreja la Nutella i l'exprés.
Posa la crema de cafè a la nevera durant 30 minuts, perquè endureixi una mica, abans d'omplir els gots.
Bat el mascarpone amb el sucre.
Omple els gots a capes, en el fons una de crema de mascarpone, al damunt, una capa de crema de cafè i Nutella, a sobre una de mascarpone més gruixuda i adorna amb una capa de baies fresques i ametlles aixafades.
Comparteix aquesta recepta: