Exprés amb nutella i mascarpone

Ingredients

  • 250 grams de mascarpone
  • 80 grams de sucre en pols
  • 3 cullerades de Nutella
  • 1 got petit de cafè exprés ben fort
  • Addicionalment: per exemple. Nata batuda, ametlles aixafades, encenalls de xocolata, baies, etc.

4 racions

Elaboració

En primer lloc, fes un cafè exprés.
Deixa que es refredi.
Barreja el mascarpone amb el sucre glaç.
Barreja la Nutella i l'exprés.
Posa la crema de cafè a la nevera durant 30 minuts, perquè endureixi una mica, abans d'omplir els gots.
Bat el mascarpone amb el sucre.
Omple els gots a capes, en el fons una de crema de mascarpone, al damunt, una capa de crema de cafè i Nutella, a sobre una de mascarpone més gruixuda i adorna amb una capa de baies fresques i ametlles aixafades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Em diuen que no es poden posar marques comercials.
En la foto no es veu enlloc la paraula "NUTELA" en el pot de vidre posa la paraula "LECKER" que en català vol dir "DELICIOS"
Amb una abraçada Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: