Exprés amb nutella i mascarpone

Ingredients

  • 250 grams de mascarpone
  • 80 grams de sucre en pols
  • 3 cullerades de Nutella
  • 1 got petit de cafè exprés ben fort
  • Addicionalment: per exemple. Nata batuda, ametlles aixafades, encenalls de xocolata, baies, etc.

4 racions

Elaboració

En primer lloc, fes un cafè exprés.
Deixa que es refredi.
Barreja el mascarpone amb el sucre glaç.
Barreja la Nutella i l'exprés.
Posa la crema de cafè a la nevera durant 30 minuts, perquè endureixi una mica, abans d'omplir els gots.
Bat el mascarpone amb el sucre.
Omple els gots a capes, en el fons una de crema de mascarpone, al damunt, una capa de crema de cafè i Nutella, a sobre una de mascarpone més gruixuda i adorna amb una capa de baies fresques i ametlles aixafades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

777 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Em diuen que no es poden posar marques comercials.
En la foto no es veu enlloc la paraula "NUTELA" en el pot de vidre posa la paraula "LECKER" que en català vol dir "DELICIOS"
Amb una abraçada Joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!