Espaguetis amb Sépia

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Dora en l'oli, la ceba i els alls picats, afegeix la sèpia neta i tallada a tires, cou durant cinc minuts, afegeix el vi blanc i deixa evaporar.
Agrega la Salsa de tomàquet, el bitxo i l'alfàbrega.
Assaona amb pebre al gust i cou durant cinc minuts més.
Cou els espaguetis en abundant aigua salada fins que estiguin al dente, cola la pasta.
Condimenta amb la salsa preparada i l'alfàbrega tallada en juliana.
Per donar un sabor més intens a la recepta, es pot substituir el vi blanc per un rajolí de vinagre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se