Espaguetis amb SĂŠpia

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 350 grams d'espagueti
  • Salsa de tomĂ quet
  • 6 sèpies
  • 1 ceba blanca
  • 1 bitxo
  • 2 dents d'all
  • 6 fulles d'al baca
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 vas de vi blanc sec
  • Sal al gust
  • Pebre al gust

4 racions

ElaboraciĂł

Dora en l'oli, la ceba i els alls picats, afegeix la sèpia neta i tallada a tires, cou durant cinc minuts, afegeix el vi blanc i deixa evaporar.
Agrega la Salsa de tomĂ quet, el bitxo i l'alfĂ brega.
Assaona amb pebre al gust i cou durant cinc minuts mĂŠs.
Cou els espaguetis en abundant aigua salada fins que estiguin al dente, cola la pasta.
Condimenta amb la salsa preparada i l'alfĂ brega tallada en juliana.
Per donar un sabor mĂŠs intens a la recepta, es pot substituir el vi blanc per un rajolĂ­ de vinagre.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Espaguetis amb SĂŠpia

Enllaça aquesta recepta:

423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!