Tallarines amb pernil serra i ruca

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja i pica molt fina l'escalunya.
En una paella amb oli, sofregeix l'escalunya a foc mitjà durant uns 2 a 3 minuts.
Incorpora el pernil serrà tallat a tires fines, la crema, assaona amb pebre i apaga el foc al cap d'un minut.
Mentrestant, cou les tallarines en abundant aigua salada, després de sis minuts o que estiguin al dente, cola, i salta a la paella amb la salsa.
Incorporant finalment la ruca, de manera que quedi crua i gairebé «cruixent»
Barreja tot amb una nou de mantega i el formatge parmesà ratllat o en encenalls
Serveix immediatament.
Per obtenir una recepta encara més suau i deliciosa, pots substituir el pernil serrà per pernil de Parma, o bé si desitges un resultat més intens, per béicon fumat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se