Tallarines amb pernil serra i ruca

Ingredients

  • 250 grams de tallarines
  • 150 grams de pernil serrà
  • 60 grams de formatge parmesà
  • 2 dl de crema
  • 20 grams de mantega
  • 1 escalunya
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Un ramell de ruca
  • Pebre negre al gust

4 racions

Elaboració

Neteja i pica molt fina l'escalunya.
En una paella amb oli, sofregeix l'escalunya a foc mitjà durant uns 2 a 3 minuts.
Incorpora el pernil serrà tallat a tires fines, la crema, assaona amb pebre i apaga el foc al cap d'un minut.
Mentrestant, cou les tallarines en abundant aigua salada, després de sis minuts o que estiguin al dente, cola, i salta a la paella amb la salsa.
Incorporant finalment la ruca, de manera que quedi crua i gairebé «cruixent»
Barreja tot amb una nou de mantega i el formatge parmesà ratllat o en encenalls
Serveix immediatament.
Per obtenir una recepta encara més suau i deliciosa, pots substituir el pernil serrà per pernil de Parma, o bé si desitges un resultat més intens, per béicon fumat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

389 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!