Rigatoni Primavera

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els macarrons en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente.
En els 3 últims minuts agrega als macarrons que estàs bullint, les pastanagues i les bledes.
Escorre la pasta i les verdures.
Salteja amb oli calent el xili, la ceba i les fulles d'all silvestre.
Barreja en el sofregit els macarrons les verdures i l'alfàbrega.
Serveix de seguida, acompanyant amb formatge sbrinz ratllat.
El formatge sbrinz pots substituir-lo per un manxego ben curat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se