Rigatoni Primavera

Ingredients

  • 500 grams de macarrons estriats
  • 2 remets de pastanagues tendres, tallades longitudinalment, a la meitat
  • 200 grams de bledes de colors
  • 1 bitxo, sense llavors, tallat, en tires fines
  • 1 ceba vermella, tallada en llunes
  • 20 grams de fulles d'all silvestres
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • ½ grapat de fulles d'alfàbrega.

4 racions

Elaboració

Cuina els macarrons en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente.
En els 3 últims minuts agrega als macarrons que estàs bullint, les pastanagues i les bledes.
Escorre la pasta i les verdures.
Salteja amb oli calent el xili, la ceba i les fulles d'all silvestre.
Barreja en el sofregit els macarrons les verdures i l'alfàbrega.
Serveix de seguida, acompanyant amb formatge sbrinz ratllat.
El formatge sbrinz pots substituir-lo per un manxego ben curat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1337 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: