Rigatoni Primavera

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 grams de macarrons estriats
  • 2 remets de pastanagues tendres, tallades longitudinalment, a la meitat
  • 200 grams de bledes de colors
  • 1 bitxo, sense llavors, tallat, en tires fines
  • 1 ceba vermella, tallada en llunes
  • 20 grams de fulles d'all silvestres
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • ½ grapat de fulles d'alfĂ brega.

4 racions

ElaboraciĂł

Cuina els macarrons en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente.
En els 3 Ăşltims minuts agrega als macarrons que estĂ s bullint, les pastanagues i les bledes.
Escorre la pasta i les verdures.
Salteja amb oli calent el xili, la ceba i les fulles d'all silvestre.
Barreja en el sofregit els macarrons les verdures i l'alfĂ brega.
Serveix de seguida, acompanyant amb formatge sbrinz ratllat.
El formatge sbrinz pots substituir-lo per un manxego ben curat.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Rigatoni Primavera

Enllaça aquesta recepta:

401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!