Primerament, pelem els escamarlans i guardem els caps i les pells en una bossa de congelador, i ho guardem per quan tinguem de fer un fumet de peix.
Un cop pelats, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltem els escamarlans salpebrats uns tres minuts, els flamegem i els reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli, saltem els bolets escorreguts salpebrats, fins que hagin deixat anar tota la seva aigua, i els reservem.
Seguidament, coem els rigatoni amb: aigua, un polsim de sal i una mica de mantega, i quan estan cuits "al dente", els escorrem i els reservem.
A continuació, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim: els porros picat amb una fulla de llorer, i quan tot està ben fregit, hi afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, i dos cullerots del brou de coure el rigatoni, i quan ja arrenqui el bull, hi afegim: els rigatoni, els escamarlans i els bolets, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat us dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb una safata rodona de porcellana fonda.
Amic Josué, si vas a les meves receptes, podràs veure la meva recepta del pastis de formatge fresc, qua també et pot ser...
Amic Joan, a la salsa Estrogonof, hi pots afegir una copa de vodka i flamejar-ho abans de posar els altres ingredients. Rep...
Amiga Susi, si et costa trobar la gelatina de poma, també pots posar un grapat de sucre amb un raig d'aigua en un cassó...
Amiga Mayte, si vas a les meves receptes podràs veure la meva recepta del meu fuagràs casolà, que és una altre manera de...
Amiga Lourdes, quan fem les múrgoles, les hem de fer bullir un bona estona ja que és un bolet que pot resultar una mica...