Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó
  • Potatge d'hivern

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Mar i muntanya de rigatoni amb bolets i escamarlans

Categoria: Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Recepta per wok
Origen: Espanya > Catalunya
Estació: tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de rigatoni (macarrons ratllats)
  • Un pot de barreja de bolets amb pot de vidre
  • Quinze escamarlans de mida gran
  • Sal
  • Dos porros ben picats amb el ganivet
  • Una fulla de llorer
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Mantega

5 racions

Utensilis

Un wok gran
Una safata de porcellana rodona
Una cassola metàl·lica fonda
Una paella gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, pelem els escamarlans i guardem els caps i les pells en una bossa de congelador, i ho guardem per quan tinguem de fer un fumet de peix.
Un cop pelats, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltem els escamarlans salpebrats uns tres minuts, els flamegem i els reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli, saltem els bolets escorreguts salpebrats, fins que hagin deixat anar tota la seva aigua, i els reservem.
Seguidament, coem els rigatoni amb: aigua, un polsim de sal i una mica de mantega, i quan estan cuits "al dente", els escorrem i els reservem.
A continuació, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim: els porros picat amb una fulla de llorer, i quan tot està ben fregit, hi afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, i dos cullerots del brou de coure el rigatoni, i quan ja arrenqui el bull, hi afegim: els rigatoni, els escamarlans i els bolets, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat us dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb una safata rodona de porcellana fonda.

1h

Per Quim Lleonart


Etiquetes: La cuina de la pasta  La cuina dels mar i muntanya   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Arrossos i pastes › Estofat › Mar i muntanya de rigatoni amb bolets i escamarlans

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta12113

276 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Pollastre de pagès amb escamarlans i gambes
    Carns
    90 min.
  • Platillo de bolets
    Altres
    30 min.
  • Escamarlans al forn (Nadal)
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Suquet de escamarlans
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Magret de ànec amb bolets
    Carns
    30 min.
  • Bolets al forn
    Altres
    30 min.
  • Rap i escamarlans amb romesco d'avellana
    Peixos i mariscos
    60 min.
  • Pollastre amb escamarlans
    Peixos i mariscos
    Rostit
    60 min.
  • Arròs de capipota amb escamarlans
    Arrossos i pastes
    60 min.
  • Conill farcit de bolets, orellanes i codonyat
    Carns
  • Macarrons amb bolets variats
    Arrossos i pastes
    Pasta
    30 min.
  • Arròs amb verdures i bolets
    Arrossos i pastes
  • Conill de muntanya a l'Empordanesa
    Carns
  • Saltat de bolets amb mongetes de Santa Pau i botifarra negra
    Altres
    Remenat
    30 min.
  • Escamarlans amb salsa freda
    Peixos i mariscos
    Aperitiu
    35 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Quim Lleonart
Soc un xef de cuina jubilat de 74 anys, que vol posar la seva experiència en els fogons, a l'abast de tothom, mitjançant aquesta web.
Reus

2087 receptes

20 trucs

111 aportacions al fòrum

3 fotos favorites

124 seguidors

Segueix a 460 Xefs

  • Paulí Hernández Grande
  • Esteba Maresma Bons
  • Mayte Deza
  • Carles Sala Cervera
  • Lídia Narro Gorné
  • Anna M Torres i Ferrant
  • Rosa Huguet Ferrate
  • Antonieta Llaurado Llort
  • Marisol Bahi Sumalde
  • Joan Valldaura

... i 450 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Potatge d'hivern
  • Rigatoni amb xixorrites, gratinats amb formatge de bola
  • Cuixes de pollastre de corral en confit, amb cebetes del platillo caramel·litzades i mongetes del ganxet fregides
  • Mar i muntanya de rigatoni amb bolets i escamarlans
  • Salsitxes Frankfurt amb samarreta
  • Cards amb salsa verda i ametlles
  • Púding de torró, amb neules i pinyons
  • Hummus de mongetes vermelles amb cansalada
  • Picantons a la mostassa amb patates a la papillota
  • Amanida tèbia de favetes amb gírgoles i gules

Veure totes les receptes

Quim Lleonart RSS feed.

Últims comentaris

  • Pastís de formatge
    Amic Josué, si vas a les meves receptes, podràs veure la meva recepta del pastis de formatge fresc, qua també et pot ser...
  • Filet de porc amb salsa strogonoff
    Amic Joan, a la salsa Estrogonof, hi pots afegir una copa de vodka i flamejar-ho abans de posar els altres ingredients. Rep...
  • Pastis Tatin
    Amiga Susi, si et costa trobar la gelatina de poma, també pots posar un grapat de sucre amb un raig d'aigua en un cassó...
  • Mousse de fetge de pollastre
    Amiga Mayte, si vas a les meves receptes podràs veure la meva recepta del meu fuagràs casolà, que és una altre manera de...
  • Aletes de pollastre amb múrgoles
    Amiga Lourdes, quan fem les múrgoles, les hem de fer bullir un bona estona ja que és un bolet que pot resultar una mica...

Les seves millors receptes

  • Ànec a la taronja *****
  • Fuagràs casolà amb tòfona negra *****
  • Espatlla de xai al forn *****
  • Amanida tèbia de llenguado amb perles de meló i vinagreta de taronja amb pastanaga i caviar *****
  • Macarrons amb bacallà *****

Receptes que millor ha valorat

  • Ossobucco amb verdures d'hivern *****
  • Cebetes caramelitzades *****
  • Braó de vedella sencer, rostit *****
  • Llomillet al porro *****
  • Aletes de pollastre amb múrgoles *****

Les seves etiquetes

  • Amanides d'hivern 11
  • Amanides de primavera 33
  • Amanides de primavera-estiu 6
  • Amanides de tardor 12
  • Amb Kiwis 1
  • Carpaccio de figues amb fuà carameltzat 1
  • Cister 15
  • Coca de llardons 1
  • Cuina 1
  • Cuina amb xixorrites 19
  • Cuina amb xixorrtites 1
  • Cuina Basca 2
  • Cuina d'hivern 96
  • Cuina d'hivern-Cuina per les festes 1
  • Cuina de primavera 258
  • Cuina de primavera, Cuina de primavera 1
  • Cuina de primavera-estiu 17
  • Cuina de Quaresma 12
  • Cuina de tardor 311
  • Cuina de tardor- La cuinma del magret d'ànec 1
  • Cuina de tardor-El món de les sopes 1
  • Cuina de tardor-hivern 54
  • Cuina de tardor-L'enigmàtic món de les salses 1
  • Cuina de tardor-La cuina del magret d'ànec 3
  • Cuina de tardor-La cuina del romesco 2
  • Cuina dels potatges 6
  • Cuina marinera 195
  • Cuina per les festes 26
  • Esmorzar de tardor 1
  • Esmorzars de forquilla 8
  • Farnat de fruites amb iogurt 1
  • L'enicmàtic món de les salses 1
  • L'enigmàtic món de les salses 66
  • La cauina dels macarrons 1
  • La cuina d'hivern 15
  • La cuina de l'escabetx 1
  • La cuina de l'espardenya 11
  • La cuina de la brandada de bacallà 1
  • La cuina de la graella 48
  • La cuina de la pasta 31
  • La cuina de la post-guerra 3
  • La cuina de les amanides 3
  • La cuina de les amanides tèbies 1
  • La cuina de les arengades 2
  • La cuina de les broquetes 2
  • La cuina de les conserves 1
  • La cuina de les coques 24
  • La cuina de les cremes calentes 11
  • La cuina de les cremes fredes 9
  • La cuina de les creps 2
  • La cuina de les croquetes 1
  • La cuina de les escalopes 3
  • La cuina de les escudelles 1
  • La cuina de les faves 1
  • La cuina de les fregitel·les 6
  • La cuina de les guarnicions 23
  • La cuina de les hambugueses 2
  • La cuina de les lasanyes 2
  • La cuina de les mandonguilles 1
  • La cuina de les manetes de porc 11
  • La cuina de les manetes de porc-Cuina d'hivern 1
  • La cuina de les minestres 2
  • La cuina de les mussaques 1
  • La cuina de les paelles 2
  • La cuina de les palpetes de llenguado 2
  • La cuina de les papillots 5
  • La cuina de les paupiets de llenguado 6
  • La cuina de les petxines de pelegrí 12
  • La cuina de les pizzes 2
  • La cuina de les postres 32
  • La cuina de les sopes 24
  • La cuina de les truites 28
  • La cuina de les truites de riu 1
  • La cuina de les verdures 5
  • La cuina de pes petxines de pelegrí 2
  • La cuina del bunyols 4
  • La cuina del calçot 18
  • La cuina del carbassó 1
  • La cuina del cargol 4
  • La cuina del fuagràs 7
  • La cuina del llenguado 1
  • La cuina del magret d'ànec 8
  • La cuina del pop 2
  • La cuina del Wok 8
  • La cuina deles farinetes 2
  • La cuina dels "mar i muntanya" 2
  • La cuina dels aperitius 68
  • La cuina dels arrebossats 15
  • La cuina dels arrossos 24
  • La cuina dels bolets 16
  • La cuina dels brous 1
  • La cuina dels bunyols 12
  • La cuina dels canalons 1
  • La cuina dels canelons 3
  • La cuina dels civets 1
  • La cuina dels confits 3
  • La cuina dels confits d'ànec 1
  • La cuina dels coulisos 1
  • La cuina dels entrepans 2
  • La cuina dels escabetxos 5
  • La cuina dels estofats 94
  • La cuina dels farcellets de col 4
  • La cuina dels farcits 4
  • La cuina dels filets 1
  • La cuina dels gratinats 14
  • La cuina dels hummus 1
  • La cuina dels llegums 3
  • La cuina dels llibrets 3
  • La cuina dels macarrons 6
  • La cuina dels magrets 1
  • La cuina dels mar i muntanya 4
  • La cuina dels ous 6
  • La cuina dels ous remenats 7
  • La cuina dels pistos 2
  • La cuina dels platillos 33
  • La cuina dels popets 11
  • La cuina dels potatges 16
  • La cuina dels pudings 4
  • La cuina dels pures 2
  • La cuina dels rosbif 1
  • La cuina dels rostits 32
  • La cuina dels saltats 4
  • La cuina dels tomàquets farcits 2
  • La cuina dels trinxats 2
  • La cuiona de lesb petxines 1
  • La meva cuina amb conill 8
  • La meva cuina amb lluç 1
  • La meva cuina del bacallà 58
  • La meva cuina del conill 29
  • Lenigmàtic món de les salses 11
  • Mantegues compostes 7
  • Pasta de full 2
  • Pasta de full de carn i fruits secs 1
  • Plats per la diada 2
  • Postres de la Diada 1
  • Postres per la diada 1
  • Sofraja de vedella 1

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús