Cassola de patates i xucrut

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Gratin:

Cobertura:

4 racions

Elaboració

Gratin:

Escampa la xucrut, a la safata refractaria, i espolsa la meitat del formatge pel damunt.
Reparteix les rodanxes de patata per sobre del formatge i salpebre al gust.

Cobertura:

Barreja tots els ingredients, i aboca per tota la superfície de la safata, estén per sobre la resta de formatge ratllat.
Enforna la safata al mig del forn, preescalfat a 200 graus i cuina durant uns 40 a 45 minuts.
Retira i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se