Cassola de patates i xucrut

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Gratin:

  • Mantega per al motlle
  • 500 grams de xucrut bullit i escorregut
  • 200 grams de formatge Gruyère, ratllat
  • 1 kg de patates farinoses, en rodanxes de 3 mm de gruix
  • ½ cullerada de sal.

Cobertura:

  • 2 dl de crema
  • Nou moscada
  • ½ cullerada de sal
  • Pebre del molí.

4 racions

Elaboració

Gratin:

Escampa la xucrut, a la safata refractaria, i espolsa la meitat del formatge pel damunt.
Reparteix les rodanxes de patata per sobre del formatge i salpebre al gust.

Cobertura:

Barreja tots els ingredients, i aboca per tota la superfície de la safata, estén per sobre la resta de formatge ratllat.
Enforna la safata al mig del forn, preescalfat a 200 graus i cuina durant uns 40 a 45 minuts.
Retira i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1873 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: