Senzilla salsa de crema

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pela la ceba i talla en cubs petits.
A continuació, renta el julivert i asseca bé amb paper absorbent de cuina.
Escalfa la mantega en una cassola, fregeix la ceba, quan estigui al punt escampa el julivert pel damunt i cuina un moment.
Desglaça la barreja amb el brou i deixa bullir breument.
Incorpora la crema i cuina a foc lent durant 3 minuts.
Finalment, dissol la Maizena amb 2 cullerades d'aigua freda, agrega a la salsa, i cuina fins que la salsa quedi lligada. Assaona amb sal i pebre i la salsa està a punt per usar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se