Senzilla salsa de crema
Ingredients
- Una senzilla salsa de crema, que pot servir per a una gran varietat de plats. Aquesta recepta és adequada, per exemple, com a salsa per pasta.
- 2 decilitres de brou
- 1 culleradeta de mantega clarificada
- ½ remet de julivert
- 1 polsim de pebre blanc
- 2 decilitres i ½ de crema
- 1 mica de sal
- 2 cullerades de midó de blat de moro (Maizena)
- 1 ceba
2 racions
Elaboració
Pela la ceba i talla en cubs petits.
A continuació, renta el julivert i asseca bé amb paper absorbent de cuina.
Escalfa la mantega en una cassola, fregeix la ceba, quan estigui al punt escampa el julivert pel damunt i cuina un moment.
Desglaça la barreja amb el brou i deixa bullir breument.
Incorpora la crema i cuina a foc lent durant 3 minuts.
Finalment, dissol la Maizena amb 2 cullerades d'aigua freda, agrega a la salsa, i cuina fins que la salsa quedi lligada. Assaona amb sal i pebre i la salsa està a punt per usar.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1105 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c