Senzilla salsa de crema

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una senzilla salsa de crema, que pot servir per a una gran varietat de plats. Aquesta recepta és adequada, per exemple, com a salsa per pasta.
  • 2 decilitres de brou
  • 1 culleradeta de mantega clarificada
  • ½ remet de julivert
  • 1 polsim de pebre blanc
  • 2 decilitres i ½ de crema
  • 1 mica de sal
  • 2 cullerades de midó de blat de moro (Maizena)
  • 1 ceba

2 racions

Elaboració

Pela la ceba i talla en cubs petits.
A continuació, renta el julivert i asseca bé amb paper absorbent de cuina.
Escalfa la mantega en una cassola, fregeix la ceba, quan estigui al punt escampa el julivert pel damunt i cuina un moment.
Desglaça la barreja amb el brou i deixa bullir breument.
Incorpora la crema i cuina a foc lent durant 3 minuts.
Finalment, dissol la Maizena amb 2 cullerades d'aigua freda, agrega a la salsa, i cuina fins que la salsa quedi lligada. Assaona amb sal i pebre i la salsa està a punt per usar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: