Cassola de cigrons amb xoriço
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams xoriço, en cubs
- 2 pots de cigrons cuits d'uns 215 grams cada un, esbandits i escorreguts
- 1 llauna de tomàquets en conserva d'uns 400 grams
- ½ dl d'aigua o brou vegetal
- 1 culleradeta de sucre
- ½ culleradeta de sal
- ½ remet de coriandre, tallat gruixut
Elaboració
Fregeix lentament els cubs de xoriço en una cassola sense greix, retira i asseca amb paper absorbent de cuina.
Afegeix els cigrons i els tomàquets a la mateixa cassola, afegeix l'aigua o brou, torna a afegir el xoriço, i condimenta amb el sucre i la sal.
Cuina aproximadament a foc lent durant uns 10 minuts, distribueix el coriandre pel damunt i serveix de seguida.
Comparteix aquesta recepta: