Cassola de cigrons amb xoriço

Ingredients

  • 100 grams xoriço, en cubs
  • 2 pots de cigrons cuits d'uns 215 grams cada un, esbandits i escorreguts
  • 1 llauna de tomàquets en conserva d'uns 400 grams
  • ½ dl d'aigua o brou vegetal
  • 1 culleradeta de sucre
  • ½ culleradeta de sal
  • ½ remet de coriandre, tallat gruixut

2 racions

Elaboració

Fregeix lentament els cubs de xoriço en una cassola sense greix, retira i asseca amb paper absorbent de cuina.
Afegeix els cigrons i els tomàquets a la mateixa cassola, afegeix l'aigua o brou, torna a afegir el xoriço, i condimenta amb el sucre i la sal.
Cuina aproximadament a foc lent durant uns 10 minuts, distribueix el coriandre pel damunt i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

498 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!