Mousse de iogurt de cabra amb crema de mango

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la crema:

Per la mousse:

Per decorar:

4 racions

Elaboració

Per la crema:

Pela els mangos.
Separa la polpa del nucli i talla a daus petits.
Posa el suc de llimona, el sucre i la llet de coco en un bol i bat fins a obtenir una crema fina.
Reserva la crema a la nevera durant aproximadament 2 hores.

Per la mousse:

Fon la xocolata amb un bany d'aigua calenta.
Barreja el mato, la crema i el iogurt de llet de cabra.
Agrega la xocolata liquida a la barreja anterior i reserva a la nevera.

Per decorar:

Torra les ametlles sense afegir greix, fins que tinguin un bonic color daurat.
Estén una capa de crema de mango a les copes de postres, i al damunt una capa de mousse de cabra.
Al moment de servir adorna per sobre amb les ametlles torrades, unes fulles de menta i flors comestibles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se