Mousse de iogurt de cabra amb crema de mango

Ingredients

Per la crema:

  • 2 mangos (frescos)
  • 2 cullerades de suc de llima
  • 50 grams de sucre
  • 50 ml de llet de coco.

Per la mousse:

  • 100 grams de xocolata (blanc)
  • 150 grams de mató
  • 100 grams de crema
  • 100 grams de Iogurt de llet de cabra.

Per decorar:

  • Ametlla (picada)
  • Alguna flor (comestible)
  • Una fulla de menta.

4 racions

Elaboració

Per la crema:

Pela els mangos.
Separa la polpa del nucli i talla a daus petits.
Posa el suc de llimona, el sucre i la llet de coco en un bol i bat fins a obtenir una crema fina.
Reserva la crema a la nevera durant aproximadament 2 hores.

Per la mousse:

Fon la xocolata amb un bany d'aigua calenta.
Barreja el mato, la crema i el iogurt de llet de cabra.
Agrega la xocolata liquida a la barreja anterior i reserva a la nevera.

Per decorar:

Torra les ametlles sense afegir greix, fins que tinguin un bonic color daurat.
Estén una capa de crema de mango a les copes de postres, i al damunt una capa de mousse de cabra.
Al moment de servir adorna per sobre amb les ametlles torrades, unes fulles de menta i flors comestibles.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1480 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: